INSTALACIJA ALARMNOG I SISTEMA ZA VIDEO NADZORA

Video nadzor je jedan od najboljih načina da sprečite kriminal. Pored zapisa snimaka i gledanja uživo, služi i za odvraćanje. Ključ dobre instalacije video nadzora je dobro isplaniran sistem.

Naša firma moze proceniti, isplanirati i izvršiti instalaciju sistema video nadzora za Vas. Naš kvalifikovani stručnjak će Vam pomoći kako da dobijete najbolji sistem za Vaču kuću, stan ili poslovni prostor.

Naša firma ugrađuje najnovije DVR uređaje, video kamere, IP kamere i svu ostalu opremu za video nadzor. Nama je važno da vam obezbedimo naj novije tehnologije po pristupačnim cenama.

 

Alarmni sistemi (sistemi protivprovale) služe za odbijanje, osujećivanje i otkrivanje provale i pokušaja provale u štićeni objekat. Alarmni sistem sastoji se od grupe senzora koji služe za detekciju štetnih događaja, kao što su: otvaranje vrata, lom stakla, kretanje u prostoru, pojava požara, curenje gasa, izlivanje vode i drugo.

Alarmni sistemi su koncipirani da svojim detektorima štite prostor, da u štićenom prostoru otkriju svako neovlašćeno kretanje, da alarmiraju sistem putem vrlo glasnih sirena i / ili da pošalju izveštaj o alarmu telefonom, ili putem interneta.

Odabir alarmnog sistema se vrši prema veličini objekta, kao i prema mnogim drugim kriterijumima koje određuje sama konfiguracija objekta i želje korisnika sistema. Moderni alarmni sistemi se kontrolišu pomoću tastature, unošenjem šifre, dok se napredniji sistemi mogu kontrolisati i pomoću kodiranih kartica.